Sijaintimme:


Matkailijan keidas

Mac Daniel´s Grillin suunnittelimme Teille kaikille sopivaksi. Tuletpa läheltä tai kaukaa, aamulla tai illalla, löydät täältä etsimäsi vuoden jokaisena päivänä. Perinteinen kahvila, nuorison oma nurkkaus, ruokasali, pub, kokouskabinetti tai elintarvikekioski.

Suuriin tilaisuuksiin sopii mainiosti Ravintola Galaxy, joka on perinteinen ruoka- ja tanssiravintola tanssi-iltoja ja erikoistilaisuuksia varten. Siellä on tilaa suuremmille kokouksille, viihtyisä drinkkibaari, terassi ja äänentoistolaitteet.

Juhlapalvelumme auttaa omissa tilaisuuksissasi. Otamme huolehtiaksemme pienistä syntymäpäiväkutsuista suuriin kansanjuhliin. Suuremmista tilaisuuksista mainittakoon ravintolapalvelut mm. Baltic Jazz tapahtumassa, SM-kynnöissä ja Kemiönpäivän juhlissa.

Uutuutena on hotelliosastomme Hotel Galaxy. Rakensimme neljä korkeatasoista, yksilöllistä hotellihuonetta matkustavaisten tarpeisiin. Huoneissa on ilmastointi, satelliittikanavat ja minibaari viihtyvyyttä lisäämässä. Meillä asut Kemiön keskustassa, Kemiönsaaret elämyksineen ulottuvillasi. Autoilijaakin olemme ajatelleet, aivan naapurista löydät myös Shell Kemiö kylmäaseman. Ja jos vielä tarvitset kampaamopalveluita, nekin ovat tarjolla pienen matkan päässä - Kemiön vanhasta keskustasta löydät Parturi-Kampaamo Caritan.

( 02 - 420 6312
0400 - 538 984
Osoite:  Arkadiantie 11 
             25700 Kemiö
             Finland


Mac DANIEL`S Grill

Ravintola GALAXY

Hotel GALAXY


KemiönsaaretIsäntäpari
Carita & Yngve Lignell

Shell Kemiö